Heb je helder waarop je hoopt, maar vind je het moeilijk om je doel te realiseren? Juist in deze crisistijd met veel beperkende maatregelen kan dit erg lastig zijn. Toch kan het helpen om hierbij stil te staan en na te denken over welke manieren je kunt vinden.

Je hebt gezien dat je al een beetje hoopvoller wordt door na te denken over waar je op hoopt. (Voor als je het gemist hebt, je kunt het vorige filmpje hier terugvinden.) In dit filmpje ga je nadenken over hoe je het doel van je hoop kunt realiseren. Natuurlijk hebben we hier opnieuw een document waarop je aantekeningen kunt maken.

Hopelijk helpt dit filmpje om veel manieren te vinden om je hoop te realiseren.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.